Uhićeni napadači na kafić u Slavonskom Brodu, policija objavila nove informacije

Foto: Čitatelj Indexa

KASNO sinoć došlo je do pucnjave u Slavonskom Brodu. Jedna osoba je ozlijeđena.

Napadač je jutros uhićen. Iz policije su se javili s novim detaljima. Kažu kako ozlijeđeni nije propucan već je stradao za vrijeme fizičkog sukoba.

"Prilikom narušavanja javnog reda i mira ozlijeđen je 47-godišnjak, ali u fizičkom sukobu, a ne vatrenim oružjem, nakon čega su se počinitelji udaljili s mjesta događaja. Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiniteljima što je rezultiralo danas, oko 9.30 sati uhićenjem te dovođenjem u Policijsku postaju Slavonski Brod, 44-godišnjaka i 29-godišnjaka za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji kaznenog djela", stoji u policijskom priopćenju.

"Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem, utvrđivanjem činjenica i rasvjetljavanjem događaja, a o rezultatima ćemo vas obavijestiti po završetku kriminalističkog istraživanja", dodaje se na kraju.

SB Online piše kako je napadač pucao na vlasnika kafića. Neslužbeno doznaju i da je pucnjeve uputila ista osoba koja je u istom ugostiteljskom objektu početkom godine imala vatreni okršaj s tadašnjim vlasnikom ugostiteljskog objekta Jerkanom Kovačević.

Pročitajte više