Uhvaćen zagrebački bludnik koji je presretao plavuše

ZAGREBAČKA policija je uhvatila bludnika koji je presretao žene po ulici i hvatao ih za stražnjice i grudi. Riječ je o 28-godišnjaku koji je i od ranije poznat po bludničenju.

Od pet žrtava koje su se javile policiji, dosad su ga dvije prepoznale - 24-godišnjakinja i 32-godišnjakinja, te je 28-godišnjak prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Podsjetimo, nakon što je policija izvijestila o tome kako im je prijavljeno da je nepoznati muškarac u srijedu između 10 i 13.30 sati na području Zagreba presreo četiri žene i bludničio nad njima, javila im se i peta žrtva, djevojka koju je napao još prošlog tjedna.

Hvatao ih za stražnjice i grudi, a potom bježao

U srijedu je žene u dobi od 20, 24, 33 i 37 godina bludnik presreo na Zakmardijevim stubama te Ksaverskoj, Miramarskoj i Rockefellerovoj ulici. 32-godišnja žrtva je naknadno prijavila kako joj je 19. veljače, u Ilici, ispred robne kuće Nama, pervertit prišao i počeo nad njom bludničiti.

Žene su policiji ispričale kako im je prilazio s leđa i hvatao ih za stražnjice i grudi, a potom bi otrčao u nepoznatom smjeru. Zanimljivo je da su sve žene koje su prijavile napad plavokose.

Policija ga je na temelju opisa kojeg su im dale žene vrlo brzo pronašla jer ga i od ranije imaju evidentiranog zbog sličnog ponašanja. Između ostalog, početkom veljače ove godine je u Erdodyjevoj ulici u Zagrebu prolaznicima pokazivao svoj spolni organ.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više