Umro usred trgovine u Koprivnici

Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

JUČER oko 9:50, unutar poljoapoteke Graminea u Koprivnici na Florijanskom trgu, uslijed infarkta srca preminula je nepoznata muška osoba, za koju do sada poduzetim izvidima nije utvrđen identitet, javila je koprivničko-križevačka policija.

U poljoapoteku je došao biciklom po foliju i hranu za mačke.

"Odjednom se srušio na pod kraj police s hranom za mačke. Pokušali smo ga reanimirati, ali nije bilo spasa. Pozvali smo hitnu pomoć, no mogli su samo konstatirati smrt. U šoku smo", rekli su za epodravina.hr iz Graminee.

Nisu znali tko je muškarac, ali onda se javio član obitelji

Po njega je stiglo pogrebno poduzeće, a policija moli za pomoć oko njegovog identiteta, jer nesretnik sa sobom nije imao nikakve dokumente.

Policija je pozvala građane da bilo kakve korisne informacije koje bi upućivale na identitet preminule osobe dojave policiji na broj telefona 192 ili osobno najbližem policijskom službeniku.

Kako je javio Podravski.hr, nakon njihovog poziva javio im se član obitelji nesretnog muškarca koji im je otkrio njegov identitet.

Riječ je o 59-godišnjem muškarcu koji je ujutro otišao u dućan kupiti hranu za mačke. Nesretni čovjek s obitelji - ženom i djecom živi u širem središtu grada.

Nije bio bolestan pa su svi šokirani njegovom iznenadnom smrću. 

Pročitajte više