Uragan Bill bi mogao pokvariti Clintonovima odmor



URAGAN Bill jučer se pojačao do četvrte kategorije te prijeti Bermudama i možda pokvari planirani romantični vikend Billa i Hillary Clinton. Bivši američki predsjednik i američka ministrica vanjskih poslova jučer su stigli na Bermudsko otočje, gdje je njihova kći Chelsea začeta prije 30 godina.

Uragan Bill je udaljen od Bermuda 1600 kilometara te se očekuje da će proći pored otoka u subotu ujutro, na samo 240 km od tamošnjih pješčanih plaža. Nacionalni centar za uragane prognozira da bi se Bill mogao dodatno pojačati u sljedećih nekoliko dana.

Clintonovi u hotelu s nudističkom terasom za sunčanje

Kako donosi Bermuda Sun, Clintonovi su planirali ostati preko vikenda, ali uragan Bill bi ih mogao prisiliti da odu ranije. Prvotno su željeli odsjesti u svom nekadašnjem ljubavnom gnijezdu koje je sada degradirano na razinu noćenja s doručkom. Zato su se odlučili za luksuzno turističko naselje Cambridge Beaches, koje ima nudističku terasu za sunčanje i povremeno održava seminare o seksu i unaprjeđivanju odnosa među parovima.

Da ne bi krivo pomislili, osoblje kaže da su Clintonovi samo željeli lijepo mjesto za odmor s poslugom, vozilom za golf i privatnom plažom.

Pročitajte više