V. PUSIĆ U DUBROVNIKU - JAČANJE HNS-A NA TERENU

Predsjednica HNSa Vesna Pusić rekla je danas u Dubrovniku da je HNS krenuo u akciju jačanja stranačkih organizacija na terenu jer je nakon analize izbornih rezultata utvrđeno da je glavni stranački nedostatak sveobuhvatna stranačka infrastruktura.

HNS je na posljednjim izborima ostvario najbolje rezultate od osnivanja, ali pokazalo se da bi uz bolju organizaciju na terenu stranka bila spremna i na još bolje rezultate.

Predsjednica HNS-a izrazila je zadovoljstvo izbornim rezultatima u Dubrovniku gdje je HNS dobio šest posto glasova, dok, dodala je, na razini županije ti rezultati nisu zadovoljavajući, a što je rezultat loše pokrivenosti stranačkim organizacijama.

Na konferenciji se novinarima obratila se i predsjednica podružnice HNS-a na otoku Lastovu Vanja Jurica, koja je kritizirala ponašanje dubrovačko-neretvanskog župana Ivana Šprlje jer je županijskim prostornim planom predviđeno da se u uvali Negojna na Lastovu sagradi kamenolom, čemu se, kako je rekla, svi stanovnici otoka Lastova protive.

(Hina) hšpa vkn

Pročitajte više