Varaždinski HDZ-ovac vodio sjednicu iz auta

Screenshot: YouTube

DANAS je održana 37. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, a više nego točke Dnevnog reda ostat će zapamćeno mjesto s kojeg je predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan u jednom dijelu vodio sjednicu, a to je automobil.

Sjednicu, koja je održana putem aplikacije Zoom, Habijan je prvo vodio putem računala, a nakon nekog vremena vođenje sjednice preuzeo je Bruno Ister.

Kad je na dnevni red došla točka izmjene integralne nagodbe, Habijan se ponovo uključio na sjednicu iz svog automobila te je u narednom razdoblju vozio i vodio sjednicu, piše Varaždinski.hr.

Po dolasku na odredište, zakazana je pauza od 10 minuta nakon čega je Habijan nastavio voditi sjednicu na uobičajeni način.

Inače, šef varaždinske organizacije HDZ-a redovito se na Instagramu hvali svojim mišićima. Habijan je redovito u teretani, a pažnju medija je privukao nakon što je objavio seriju fotografiju na kojima je u kupaćim gaćicama.

> Varaždinski HDZ-ovac pohvalio se golišavim fotkama s ljetovanja

Habijan je nedavno ponovno dospio u medije nakon što je na Fejsu objavio sliku kako pije kavu u Čakovcu. U to vrijeme su u Varaždinskoj županiji svi kafići bili zatvoreni. 

"Da, to je moj komentar ovih mjera. Pijenje kave na otvorenom, ne vidim u čemu je problem. Nisam protiv mjera, ali nisam za ovakve mjere", rekao je tada Habijan.

U vrijeme njegove kandidature na lokalnim izborima, Habijana je napao Ladislav Iličić koji mu je zamjerio da ne živi po demokršćanskim vrijednostima i da bi umjesto u HDZ-u trebao biti u SDP-u. Iličić nikad nije objasnio svoje izjave, ali su kasnije Ilčić i Habijan odlučili zakopati ratne sjekire te su gostovali u emisiji jedne lokalne televizije i uz koktel opušteno razgovarali o raznim temama.

Pročitajte više