Varaždinski maturanti šakama i uvredama "proslavili" svoj dan

VARAŽDINSKA je policija tijekom proslave Dana maturanata imala posla sa nekolicinom maturanata koji su svoj dan odučili "obilježiti“ šakama i uvredama, zbog čega su završili u policijskoj postaji.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave varaždinske, tijekom proslave ispred Srednje rudarske škole posvađali su se mladić star 19 godina i njegov brat maturant. Kako 19-godišnjak ni nakon upozorenja policije nije odustao od svađe i kršenja javnog reda i mira, priveden je u policijsku postaju.

Istoga su se dana oko 19 sati kod Parka mladih u Varaždinu posvađala i potukla trojica maturanata. 19-godišnjaci su se prvo izvrijeđali pogrdnim riječima, a onda su se odlučili i fizički obračunati. U tučnjavi je jedan od njih zadobio ozljede zbog kojih je odveden na hitnu pomoć. Ostala dvojica su privedena u policijsku postaju.

Varaždinski su maturanti, inače,, svoj dan proslavili velikim koncertom Laudera i Belfast Fooda, održanim u dvorištu Druge gimnazije. Na koncertu se okupilo 500-tinjak maturanata, a događaj je, prema izjavama policije, prošao mirno i bez ikakvih izgreda.

Pročitajte više