Video: Kung-fu Obama pred televizijskim kamerama ubio muhu

AMERIČKI predsjednik Barack Obama odgovarao je na pitanje voditelja kada mu je zasmetala muha koja je počela letjeti oko njega. Obama je prvo nenasilnim i gandhijevskim metodama mahanja rukom pokušao otjerati životinjicu, međutim ona se nije dala smesti.

"Hej, otiđi od mene", Obama je rekao muhi kroz smijeh te se ubrzo uozbiljio i umirio dok mu neželjeni gost nije sjeo na lijevu ruku. Nakon kratkog koncentriranja, američki predsjednik je desnom rukom ubio nametljivu muhu. Voditelj CNBC-a je cijelo to vrijeme pokušavao postaviti pitanje, a kada se Obama riješio muhe, kroz smijeh ga je pohvalio za pothvat.

Obama pobjedonosno pokazao na mrtvu muhu na tepihu

No, cijeli performans s muhom tu nije prestao. "To je bilo impresivno, je li tako", rekao je Obama kojemu se nije svidjelo što je muha pala u blizini njegove noge pa ju je još i nogom odgurao malo dalje.

Kako bi efektno završio svoj show, Obama je prstom naveo kamermana da snimi mrtvu muhu na tepihu, a cijeli događaj je publika popratila s pljeskom. Eto, očito je Obamina popularnost toliko velika da mu plješću i kada javno ubija muhe. No, način na koji je to izveo bio je izrazito simpatičan, a zbog toga ga ljudi diljem svijeta i vole. Internetom su već počele kružiti i "obrađene" snimke ovog Obaminog pothvata u kojem američki predsjednik postaje samuraj koji se vrlo vješto rješava svog opakog protivnika.

I.Kri.
Video i foto: YouTube

Pročitajte više