Video: Niki Lauda Nataschi Kampusch - Oboje smo iskusili ekstremne situacije

NAJPOZNATIJA žrtva otmice, Natascha Kampusch, u prvoj emisiji svog televizijskog talk showa ugostila je veterana austrijske Formule 1, Nikija Laudu. Emisija se nedjeljom emitira na televiziji Plus4.

Zanimljivo je što Natascha u vlastitom showu nema samo ulogu voditeljice, već je i sama bila spremna odgovoriti na pitanja svog gosta. Među brojnim privatnim pitanjima koja joj je postavio Lauda, bilo je i ono kako se nosi sa činjenicom da je osam godina bila zatočena.

Lauda, koji je čudom preživio jednu od najgorih nesreća u povijesti Formule 1, rekao je Nataschi: "Oboje smo iskusili ekstremne situacije".

"Ispočetka joj nisam baš vjerovao, zbog manjka iskustva u tom poslu, međutim bila je jako profesionalna. Pitala me je pitanja koja nitko dotad nije", kazao je Lauda nakon snimanja prve emisije za Kurier.

Natascha kao voditeljica opravdala očekivanja

Prvu emisiju talk showa gledalo je oko 130.000 ljudi. Austrijski mediji puni su riječi hvale za novu zvijezdu malih ekrana. "Njen prvi talk show bio je odličan. Vidi se da se dobro pripremila za njega", piše Der Standard.

Natascha Kampusch se za karijeru televizijske voditeljice odlučila kako bi sa sebe skinula etiketu istraumatizirane žrtve otmice.

Podsjetimo, sad 20-godišnju Nataschu je kao 10-godišnju djevojčicu na ulici ugrabio Wolfgang Priklopil. U svom domu, u blizini Beča, držao ju je zatočenu osam i pol godina. Natascha je 23. kolovoza 2006. godine iskoristila njegovu nepažnju i pobjegla na slobodu. Tad se 44-godišnji Priklopil bacio pod vlak.

I.M.
Screenshot: Plus4

Pročitajte više