Gradonačelnik Beograda prijetio muškarcu pa mu bacio mobitel. "Osjetio se ugroženo"

Foto: Screenshot/X

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda i SNS-ov kandidat za novi mandat danas je izazvao incident te razbio mobitel muškarcu.

Naime, Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebao govoriti o uklanjanju splavova na savskom nasipu, a onda je krenuo razgovarati s građanima što je ubrzo dovelo do incidenta. 

Nakon kratkog razgovora, krenuo je izlaziti iz grupe građana, a jedan od njih ga je počeo snimati. U tom trenutku, Šapić mu je uzeo mobitel i razbio ga, prenosi Nova.rs.

Naime, muškarac je prema pisanju srpskog portala, postavio pitanje do koje se godine mogu legalizirati nelegalni objekti nakon čega je Šapić burno reagirao.

Šapiću to nije prvi incident

Na snimci se čuje kako jedan muškarac govori da je Šapić krenuo s prijetnjama, uz nekoliko psovki, nakon čega je Šapić razbio mobitel. 

Nije to prvi put da njegove konferencije prolaze u znaku fizičkih incidenata i uvreda. Početkom  prosinca vrijeđao je člana udruge "Za naš kej" Dušana Čavića. Nazivao ga je dripčinom" i "magarcem".

Muškarac kojem je Šapić razbio mobitel je aktivist Aleksandar Cvrkotić koji je za Danas ispričao da je SNS-ovog kandidata pitao dokad se objekti mogu legalizirati. "Čuo sam da je njegova kuća izgrađena nakon zakonom propisane godine", ispričao je Cvrkotić.

"Moj dojam je da mu se nisu svidjela pitanja i da se zato osjetio ugroženo. Stajao sam u mjestu, krenuo je prema meni, ja sam ga snimao i pitao. On je htio proći gdje sam ja stajao i došlo je do ovoga", naveo je.

Pročitajte više