VIDEO "Šta je bog te posra", odgojiteljica vrtića u Imotskom psuje djecu

Screenshot: Index

INDEX je u posjedu videosnimke iz Dječjeg vrtića Imotski na kojoj se čuje odgojiteljica koja se otresa, urla i psuje dijete koje od nje traži igračku.

"Tete, tete, tete", čuje se na snimci dijete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda.

"Šta je bog te posra, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, šta ne iđete kući", čuje se odgojiteljica imotskog vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici.

Zvali smo dotičnu odgojiteljicu, no na telefon nam se javila njena majka koja je i sama odgojiteljica u istom vrtiću. Potvrdila nam je da je na snimci njena kći i rekla da je sve skupa velika pogreška i grozna šala.

Majka odgojiteljice i sama radi u vrtiću: Dogodila se užasna pogreška

"Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću", rekla nam je njena majka.

Potom je krenula razgovarati s nekim i kad nam se opet javila, rekla je da smo je zatekli.

"Moja kćer nije takva, to nije njen rječnik, dogodila se užasna greška i javit će vam se njen odvjetnik i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto", rekla nam je majka djevojke koja je urlala i psovala djecu.

Zvali smo i ravnateljicu Dječjeg vrtića Imotski Jelenku Jukić, a na telefon nam se javio zaposlenik vrtića koji nam je rekao da je ravnateljica na službenom putu i da nije nadležan davati izjavu.

Ravnateljica vrtića na službenom putu, službeni mobitel ostavila u uredu

Nakon što smo ga pitali za službeni mobitel ravnateljice, rekao nam je da ga je ostavila u uredu, a na pitanje da nam onda proslijedi njen privatni broj, kazao je da pričekamo.

Potom nam se javila tajnica vrtića koja se nije predstavila. Kad smo joj se predstavili, otresito nam je rekla: "Dobro, recite što tražite."

Nakon što smo rekli da zovemo u vezi sa snimkom i pristojno tražili odgovore rekla nam je da nam neće davati takve informacije.

"To će vam dati ravnateljica koja je na skupu ravnatelja na Braču. Kad se vrati, kontaktirajte nju, mi nismo ovlašteni za takve informacije", rekla nam je tajnica.

Ponovno smo je pristojno pitali kad se ravnateljica vraća, a ona nam je odgovorila da ne zna jer da nije njen "kućepazitelj".

"Dođite u ponedjeljak u dječji vrtić i obratite se službeno mailom, a ona će odgovoriti ako bude u mogućnosti da odgovori, ajte, imam drugi poziv", rekla je tajnica koja je tijekom cijelog razgovora bila bezobrazna i otresita iako smo ju zamolili da nam se tako ne obraća te da jedino što želimo je očitovanje ravnateljice o ovom slučaju.

Poslali smo i upit mailom, ali odgovor nismo dobili, a još uvijek čekamo da nam se povratno javi odvjetnik odgojiteljice sa snimke.

Pročitajte više