VIDEO Zagrebačkom dostavljaču razbili motor: "Dajem plaću tko nađe krivce, ja drugog kruha nemam"

Screenshot: Facebook

DOSTAVLJAČ iz Zagreba Marko Aždajić na svom je Facebooku objavio snimak nadzorne kamere koji je nastao u subotu navečer u Palmotićevoj ulici, ispred broja 27. Na snmici, nastaloj nešto prije četiri sata ujutro, se vide trojica muškaraca koji su, ničim izazvani, razbili motor dostavljača. Ustvari, jedan ga je razbijao, a druga dvojica su nezainteresirano gledala.

"Nudim svoju zaradu kao dostavljač od 3.150 onome koji mi da barem ime i prezime jednoga od ove trojice koji je s mojim osnovnim sredstvom za život ovako postupio, ja drugog kruha nemam pa me slobodno kontaktirajte ako ih prepoznajete. Broj je javan na FB... Hvala svima unaprijed", napisao je Aždajić kojemu je razbijanjem motora na kojem vrši dostavu dovedena u pitanje egzistencija.

"Najozbiljnije nudim svoju petnaestdnevnu dnevnicu", u komentaru je dodao Aždajić napisavši da radi i po 14 sati dnevno na tom motoru.

"Nije mnogo, ali su teško na zagrebačkom asfaltu zarađeni i nemam više. Ali svakome ću diskretno to isplatiti, samo da saznam ime i prezime barem jednog", napisao je.

Pročitajte više