Nova profilna slika Vlade izazvala sprdnju na Facebooku

Foto: Facebook/Vlada RH

VLADA je danas promijenila profilnu fotografiju na svojoj Facebook stranici te dosadašnju fotografiju stiliziranog grba zamijenila uobičajenim.

Uslijedile su brojne reakcije korisnika pa tako neki hvale ovaj potez govoreći kako je prijašnji, stilizirani grb bio uvreda. Drugi se pak posprdno pitaju jesu li to te reforme koje je Vlada najavljivala u kampanji. Treći pak ukazuju kako je nova fotografija loše kvalitete.

U nastavku pročitajte neke od reakcija:

"Konačno počinju reforme, promijenjen je dizajn grba na Facebook stranici!! Već se osjećam bolje i osjećam gospodarski razvoj i rast Lijepe naše!!!"

"Mogli ste staviti i grb od Njemačke, ionako će vam svi mladi otići tamo"

"Čim sam ovo vidio naras'o sam za 5 centimetara i deset u širinu."

"Prvo tepisi, sada i grafička oprema. Full speed! #samoreforme"

"Taj grb će nahraniti ove gladne ljude što su ostali bez posla svaka čast čime se naša krnja vlada bavi"

"Napokon je vraćen pravi hrvatski grb na profilnu. Vidi se da više crveni ne vladaju, onaj njihov grb je bio pljuvanje po hrvatskom grbu, hrvatskoj državi i hrvatskom narodu!"

"Mislim da kršite zakon o grb-u RH. Članak 5 zakona kaže: "Zabranjeno je javno isticati dotrajale, neuredne, poderane ili na drugi način oštećene grb ili zastavu Republike Hrvatske"... Ako niste primijetili, ovaj grb RH koji ste stavili je jako loše kvalitete"

 

Pročitajte više