Vozilo u kvaru kod Kapele, zbog vjetra neke dionice otvorene samo za osobna vozila

Screenshot: HAK

HAK jutros javlja da je vozilo u kvaru na autocesti A1 u tunelu Mala Kapela na ugibalištu u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvoreni su:

  • dionica autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca);
  • Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8);
  • državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54);
  • Paški most.

Na državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99), lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107), Krčkom mostu, autocesti A7 Rijeka istok-Šmrika te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

Najava radova za 09.svibnja:

  • na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva od 08:00 do 13:00 sati na čvoru Trinajstići bit će zatvoren izlazni krak iz smjera Križišća (obilazak: izlaz na čvoru Učka-DC8-Kastav/Matulji), a od 13:00 do 18:00 sati izlazni krak iz smjera Rupe (obilazak: izlaz na čvoru Učka-DC8-Kastav/Matulji).

Pročitajte više