Vukovar: Ubio čovjeka pa počinio samoubojstvo

NAKON što je u fizičkom obračunu sinoć u Vukovaru ubio čovjeka, ubojica je potom počinio samoubojstvo ne dozvolivši policajcima da mu priđu, izvijestila je jutros vukovarskosrijemska policija.

Policija navodi kako je nakon konzumiranja alkohola sinoć nešto iza 20 sati u Ulici Josipa Runjanina u Vukovaru došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dvoje punoljetnih hrvatskih državljana. Policija ne navodi identitet niti inicijale sukobljenih osoba.

Jedan od navedenih je pištoljem ispalio jedan metak koji je drugog pogodio u predjelu glave. Od ozljeda žrtva je preminula na mjestu događaja.

Dolaskom policije počinitelj ubojstva nije dozvolio da mu policajci priđu već je počinio samoubojstvo ispalivši si metak u desnu sljepočnicu.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevežen je u Opću bolnicu Vukovar, a potom u Klinički bolnici centar Osijek gdje je iza 22 sata preminuo.

Mrtva tijela prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice u Vinkovcima i Kliničkog bolničkog centra u Osijeku. Očevid su obavili djelatnici PU vukovarsko-srijemske, a od događaju je izvješćen i Županijski državni odvjetnik u Vukovaru.

Pročitajte više