Vukovar: ubojici nećaka određeno 48-satno zadržavanje

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru podnijelo je istražni zahtjev za određivanjem pritvora protiv Milana K. (46) iz Vinkovaca, kojega se tereti da je u ponedjeljak u obiteljskoj kući u Vinkovcima ubio nećaka Tomislava K. (28), potvrdio je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Miljković.

Vinkovčanin Milan K. pucao je iz karabina u nećaka Tomislava K. nakon što je ovaj, zajedno s Markom O. (31) iz Osijeka, u ponedjeljak oko ponoći maskiran provalio u kuću u kojoj Milan K. živi s obitelji te ih pokušao opljačkati.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Miljković potvrdio je kako je istražni sudac Županijskog suda, nakon saslušanja, Milanu K. odredio 48-satni pritvor.

Županijsko državno odvjetništvo istražni zahtjev za pritvorom podnijelo je i protiv Marka. O. iz Osijeka koji je, nakon što je Milan K. pucao u Tomislava K., iskočio kroz kućni prozor i pokušao pobjeći. Pri doskoku je ozlijedio obje noge te ga je ubrzo policija uhitila i trenutačno se, pod policijskim nadzorom, nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Vinkovcima.

Osječanina Marka O. Županijsko državno odvjetništvo tereti za razbojstvo.

(Hina) xzdra yln

Pročitajte više