KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Vukovarski konzervativci zovu ljude na kavu. Šef te stranke je načelnik Stožera

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

VUKOVARSKA podružnica Hrvatske konzervativne stranke prije nekoliko je dana na Facebooku pozvala svoje članove i simpatizere da mogu popiti kavu ili čaj u stranačkim prostorijama u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Dragi članovi i simpatizeri, podsjećamo vas da je redovno radno vrijeme ureda Hrvatski konzervativci Vukovar ponedjeljkom i petkom od 9 do 11 i srijedom od 18 do 20 sati. A s obzirom na mjere zabrane rada ugostitelja, među jedinim smo mjestima u Vukovaru gdje možete popiti kavu ili čaj", stoji u objavi stranke na Facebooku.

Na čelu te stranke je Marijan Pavliček, zamjenik gradonačelnika Vukovara Ivana Penave i, što je posebno važno u ovoj priči, šef vukovarskog Stožera civilne zaštite.

Dragi članovi i simpatizeri, podsjećamo Vas da redovno radno vrijeme ureda Hrvatski konzervativci Vukovar je...

Objavljuje Hrvatski konzervativci VukovarSrijeda, 20. siječnja 2021.

Prije mjesec dana tražio je ostavku Stožera

On se sredinom prosinca žestoko obrušio na Nacionalni stožer zbog toga što je Hrvatska u to vrijeme bila najgora europska zemlja po broju aktivnih slučajeva zaraze na 100.000 stanovnika. Tada je čak i zatražio ostavku Stožera.

"Ovi podaci su, nažalost, dijelom i posljedica brojnih loših i kontradiktornih odluka Stožera civilne zaštite. Stožer nažalost nije uspio ovladati situacijom, nego je svojim kontradiktornim odlukama napravio dodatnu pomutnju među građanima", rekao je Pavliček prije nešto više od mjesec dana.

A sada njegova stranka, eto, poziva ljude na kavu ili čaj.

Pročitajte više