Zagorcu opet prijete: "Ruka pravde će te zgnječiti"

GENERAL Zagorec ponovo se našao na meti nepoznatih osoba koje mu prijete odmazdom. U anonimnom pismu čiji je naslov "Doktor i magister kriminalnih aktivnosti" prijeti mu se zbog navodnih mafijaških radnji.

Nakon otmice njegova sina, za koju je nepravomoćno osuđeno više ljudi, od kojih su dvojica Hrvoje i Novica Petrač, general Zagorec je sasvim sigurno poduzeo mjere koje bi mogle zaštiti njega i njegovu obitelj, no čini se kako protiv ljutitih anonimaca ne može učiniti mnogo.

No, nakon svega što mu se dogodilo, Zagorec se na takve urote jednostavno ne može oglušiti.

U anonimnom pismu čiji je naslov "Doktor i magister kriminalnih aktivnosti", koje je primila i redakcija 24sata, između ostalog stoji:

"Strašno zvuči za našu javnost izjava Zagorčeva: Magistrirao sam i upisao doktorski studij...? Najbolje bi bilo da napišeš magistersku radnju: Kako sam švercao oružjem i zaradio milijunčiće. Ili još bolje: Kako ratni profiter i gangster u miru želi postati doktor nauka. Ali garantiramo ti: da će te ruka pravde zgnječiti."

U potpisu: "Narod koji pamti".

Iako je prijeteće pismo napisano u minimalnom duhu hrvatskog jezika, podsjetimo kako akteri prijašnjih nasilja nad Zagorcem i njegovom sinom također nisu bili mnogo pismeniji.

Iz MUP-a je glasnogovornik Zlatko Mehun javio kako o ovom slučaju nemaju nikakvih dojava.

Pročitajte više