Zagreb: Izmislila razbojstvo kako bi prikrila manjak u blagajni

ZAGREBAČKE sportske kladionice svakodnevno su meta naoružanih razbojnika, a tu je činjenicu jedna zaposlenica sportske kladionice Super sport pokušala iskoristiti kako bi prikrila manjak u blagajni.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je 43-godišnju zaposlenicu sportske kladionice osumnjičila da je pronevjerila novac kladionice i nakon toga policiji prijavila razbojstvo.

Osumnjičena žena je 26. kolovoza prijavila da je u kladionicu došao nepoznati muškarac i prijeteći joj pištoljem od nje zatražio novac. Tvrdila je da je sva prestrašena otvorila sef s novcem koji je nepoznati razbojnik uzeo i pobjegao.

No, u policiji tvrde da je zaposlenica izmislila razbojstvo kako bi prikrila manjak u blagajni. Sumnja se, naime, da je zaposlenica dan uoči navodnog razbojstva stvorila manjak od oko tisuću kuna, a kasnije iz blagajne otuđila još oko šest tisuća kuna. Policija nije navela kako je otkrila pokušaj prijevare, niti je izvijestila o identitetu osumnjičene.

Osumnjičena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kazneno prijavljena zbog pronevjere i lažnog prijavljivanja kažnjivog djela.


Pročitajte više