Zagreb: Opljačkao trgovinu i metalnom šipkom izudarao prodavačicu

NEPOZNATI razbojnik jučer je metalnom šipkom izudarao i teško ozlijedio prodavačicu u trešnjevačkom mini marketu te ukrao bonove za mobitel i novac u ukupnoj vrijednosti oko 5.500 kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nepoznati muškarac je oko 15 sati ušao u mini market "Matija" u Ulici braće Cvijića i od 26-godišnje prodavačice M.F. zatražio da mu posudi "Plavi oglasnik".

Nakon što mu je dala novine muškarac je izašao van, da bi se nakon pet minuta vratio i kupio bocu soka te ponovno izašao iz trgovine.

Pet minuta kasnije ponovno se vratio i, prijeteći pištoljem i metalnom šipkom, od prodavačice zatražio bonove i novac.

Kada mu je predala bonove i novac, naredio joj je da ode u WC gdje ju je tri puta udario metalnom šipkom po glavi i rukama, a zatim je istrčao iz trgovine.

Teško ozlijeđenoj M.F. liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje joj je utvrđen prijelom lijeve podlaktice i gnječno-rezne rane na čelu.

Policija intenzivno traga za razbojnikom, kojega je prodavačica opisala kao mršavijeg muškarca svijetle kose i plavih očiju, u dobi između 25 i 30 godina, te da je bio obučen u tamnoplavu majicu bez rukava i plave platnene hlače.



Pročitajte više