Zagreb: U subotu opljačkano čak pet sportskih kladionica

ČAK pet sportskih kladionica opljačkano je u subotu u Zagrebu, od kojih četiri u samo sat vremena razmaka, izvijestila je danas policija.

Razbojnici su uz prijetnje vatrenim oružujem opljačkali ukupno oko 60 tisuća kuna iz sportskih kladionica u zagrebačkim naseljima Dubravi, Peščenici, Trnju i Trešnjevci. Od pet razbojstava četiri su se dogodila u samo sat vremena, između 18,30 i 19,30 sati, a jedna je kladionica opljačkana ujutro.

Policija i dalje traga za nepoznatim razbojnicima.

Prva je, oko 9,30 sati, opljačkana kladionica Stanlybet u Koledinečkoj ulici u Dubravi. Nepoznati muškarac pištoljem je zaprijetio djelatnici i zatražio novac, a ona je, uplašena, otvorila blagajnu iz koje je razbojnik uzeo oko 20 tisuća kuna.

U istoj ulici u 18,50 sati opljačkana je i kladionica Super sport. Naoružani razbojnik bio je slabije sreće, pa je pobjegao s plijenom od oko četiri tisuće kuna.

Petnaestak minuta ranije iz kladionice Favorit u naselju Pilama na zagrebačkom Trnju naoružani je muškarac oteo oko 15 tisuća kuna, a oko 19,30 sati također iz kladionice Favorit, no ovaj put na Trešnjevci, razbojnik je pobjegao sa 16 tisuća kuna.

U 19,30 sati opljačkana je i kladionica Germania u Ivanićgradskoj ulici na Peščenici. Iako je kladionicu posjetio pred kraj radnog vremena, taj je razbojnik imao najmanje sreće, jer je opljačkao samo 3500 kuna.

Pročitajte više