Zagrebački diler uhićen s heroinom vrijednim 150 tisuća kuna

KOD 27-GODIŠNJEG Zagrepčana policija je pronašla gotovo 260 grama heroina, čija bi veleprodajna cijena na ilegalnom tržištu dosegla i 150 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija je do dilera došla preko dvojice njegovih kupaca, uhićenih posljednjih dana s manjim količinama heroina i hašiša. Oni su policiji priznali da su drogu kupili od 27-godišnjaka, od ranije poznatog zbog preprodaje droge i drugih kaznenih djela.

Diler je pronađen i uhićen jučer u Zagrebu, a kod sebe je imao 259 grama heroina pakiranog u tri vrećice, 44 tableta heptanona, 11.100 kuna i 50 eura.

U policiji sumnjaju da je osumnjičeni dulje vrijeme kupovao veće količine heroina, skrivao ga i prepakiravao u stanu u kojem je neprijavljeno boravio, a potom dalje preprodavao.

Za uhićenim su ranije raspisane dvije tjeralice Općinskih sudova u Varaždinu i Sisku, pa je nakon dovršene policijske obrade odveden u zatvor u Varaždinu.

Zagrebačka policija ga je prijavila za zloporabu opojnih droga, dok će protiv dvoje njegovih mušterija podnijeti prijave zbog posjedovanja heroina i hašiša.

Foto: Arhiva

Pročitajte više