VIDEO Zagrebački Ured za hitne situacije sazvao konferenciju zbog glave Ive Lole Ribara

Foto: Index

U DVA SATA I 4 MINUTE na redakcije hrvatskih medija stigao je poziv na izvanrednu pressicu iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama čiji je šef Pavle Kalinić.

"Poštovani, Izvanredna konferencija za medije Ureda za upravljanje u hitnim situacijama održat će se danas, 27. ožujka 2018. u Uredu (adresa: kneza Branimira 71b) s početkom u 15:00 sati.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu.

S poštovanjem, Ured za upravljanje u hitnim situacijama", stoji u pozivu.

Novinarima koji su se uputili na mjesto događaja, nisu željeli otkriti o čemu se radi.


TIJEK DOGAĐAJA:

15:15 Konferencija za medije je gotova.

15:14 "Ali glavni razlog zašto ste pozvani je da se zaustavi ova histerija oko trovanja životinja", rekao je Pavle Kalinić.

15:11 "Ovdje je tradicija da je Austrija rušila turske spomenike. Onda je došla Jugoslavija pa NDH pa partizani. Jednom bi trebali sa tom praksom prestati. U Europi nema razloga da se ruše spomenici", rekao je Pavle Kalinić. Bista Ive Lole Ribara pronađena je pedesetak metara od mjesta gdje se nalazio spomenik.

15:10 "Konferencija je sazvana zbog panike koja je izbila zbog trovanja pasa. Niti jedan pas nije otrovan. Jedan je bio mrvljeni papir, jedan je bio žbuka, a jedan je bio smrvljena mačja hrana", rekao je Pavle Kalinić.

15:00 Svaki čas bi trebala početi konferencija za novinare.

Pročitajte više