Zagrepčanin BMW-om pokosio metalne stupiće, semafor i telefonsku govornicu

SINOĆ je na raskrižju Ulice kralja Držislava i Draškovićeve ulice u Zagrebu došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena, izvijestila je PU zagrebačka.

Do nesreće je došlo kada je BMW 320D, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak, prednjim dijelom u raskrižju naletio na prednji dio Fiata Tipo, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak.

Od siline naleta oba su vozila odbačena, pri čemu je BMW "pokosio" metalne zaštitne stupiće, semafor i telefonsku govornicu. Metalni nosač prometnih znakova, na koji je naletjela odbačena telefonska govornica oštetio je parkirani osobni automobil marke Renault Kangoo, zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu jednog zagrebačkog poduzeća. Fiat je u nekontroliranom kretanju okrznuo osobni automobil marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je također bio parkiran u Boškovićevoj ulici.

U nesreći su teško ozlijeđeni 30-godišnji putnik te 33-godišnji vozač iz Fiata. Putniku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica, a vozaču u Kliničkoj bolnici Dubrava. Lakše ozlijeđenom vozaču BMW-a je liječnička pomoć pružena u Klinci za traumatologiju u Zagrebu.

Budući na mjestu događaja nije bilo moguće utvrditi koji je od vozača u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, policija moli sve eventualne očevice nesreće da se sa korisnim informacijama jave na broj 01/6333-333 ili 92.

I.M.

Pročitajte više