Zagrepčanka iznajmila stan, pogledajte svinjac koji je podstanarka ostavila

Foto: Facebook

ZAGREPČANKA Mirna Bos Kralj na Facebooku je podijelila situaciju koja joj se dogodila sa ženom kojoj je iznajmila stan na Sigečici.

Nije platila račune, zapalila je suđe, stan je ostavila pun fekalija...

Naime, kako tvrdi Mirna, dotična je u svibnju ove godine unajmila stan. Mirna je ovako opisala što se sve dogodilo.

"Nakon što nije dopuštala da dođemo pogledati stan koji smo joj iznajmili, dali smo joj rok do danas da izađe van iz stana, ukrala je televizor, liniju i vjerojatno još stvari koje od šoka koji smo doživjeli danas, nismo zamijetili.

U prilogu možete vidjeti slike u kojem je ostavila stan, račune nije platila, suđe je zapalila, cijeli stan je ostavila u smeću i fekalijama", napisala je Mirna.

Za podstanarkom traga policija

"Za dotičnom trenutno traga policija. Predstavlja se kao osoba koja je završila veterinarski fakultet te radi na faksu. Ima i dijete. Ovo su slike uvjeta u kojima je živjela. Također možete vidjeti i slike stana prije najma", dodala je Mirna.

Objava je podijeljena više od 470 puta, a među više od 600 komentara ima i onih koji tvrde da ovo dotičnoj podstanarki nije prvi takav incident.

Kći je s njom samo vikendima

Javili smo se Mirni koja nam je ispričala još detalja.

"Mama se s njom našla i bila je jako pristojna. Rekla je da ima dijete, curicu, i da ne živi s njom već sa suprugom. Da je s njom vikendima", rekla nam je Mirna.

"Nije nam jasno što je točno radila sa suđem, ali sve je bilo zakureno. Znam da su slike loše jer je mama drhtala, ali policija je isto slikala. Po cijelom stanu su fekalije. I u spavaćoj sobi odmah pokraj kreveta", dodala je Mirna.

"Ona je bila legalno u stanu. Ugovor potpisan normalno. Plaćen porez i sve po P.S.-u", rekla je Mirna na kraju razgovora za Index.

Pročitajte više