Zekanović ima koronu, opisao simptome: Stvarno jedna posebna, čudnovata bolest

Screenshot: Facebook

HRVOJE Zekanović ima koronavirus.

Za vikend je objavio kako se zbog simptoma otišao testirati te se pokazalo da je pozitivan.

Jučer se Zekanović javio na Facebooku.

"Evo, kao što vidite živ sam. Nije pobijedio koronavirus, ja pobjeđujem njega. Kao što sam obznanio, testirao sam se i bio pozitivan. Ne samo da sam bio pozitivan nego i imam simptome. To i je bio razlog odlaska na testiranje. Svatko tko nažalost dobije taj virus, neće ga miješati niti s jednom virozom ili gripom. Drugačija je bolest, barem u mojem slučaju. Stvarno jedna posebna, čudnovata bolest. Nemam jačih simptoma. To je prvo izostanak njuha. To je neugodno jer samim tim i okus izostane. Temperatura, jedna opća malaksalost, bol u zglobovima, ali ima jedan simptom kojeg nema u drugim bolestima, ali kod mene je bio izraženiji, a to je nekakva opća smetenost", kaže Zekanović.

"To je korona, barem što se mene tiče. U mojoj okolini je također nekoliko ljudi koji su bolesni.

Koronavirus je tu, postoji, nažalost. Na svu sreću, nije toliko jak koliko smo mislili, ili je oslabio, vjerojatno je oslabio. Tako da danas nemamo toliko težih slučajeva. Ali, virus je tu", dodao je.

Kritizirao Stožer

Onda je kritizirao Stožer.

"Ali ono što je jako bitno, moramo itekako biti kritični prema onima koji upravljaju ovom krizom. To je jedna druga priča. Stožer je tijelo koje je dobilo mandat na jedan čudan način, ono danas upravlja Hrvatskom. Ne upravlja ni vlada toliko, niti sabor, ali upravljaju Božinović, Beroš i Capak", kaže Zekanović.

"S pravom ćemo ukazati na 1001 nelogičnost koje su napravili. Radi se o brojnim pogreškama, manipulacijama, na to trebamo ukazivati. Neću reći da je sve što su napravili krivo i loše, ali ću ustvrditi da taj Stožer pod pokroviteljstvom Plenkovića itekako koristi koronakrizu kako bi postigli ciljeve", kaže Zekanović.

U nastavku je kazao kako dolazi gospodarska kriza te kako ne postoji europska solidarnost odnosno, kako je kazao, Europska unija ne postoji.

Pobijedit ćemo koronu, a potrebna nam je još jedna važna pobjeda!

Objavljuje Hrvoje ZekanovićUtorak, 1. rujna 2020.

Pročitajte više