Zekanović Raspudiću: Za koga si glasao? Jesi li možda zaokružio Komšića?

Foto: FaH

PRAVIM licemjerjem nazvao je danas u Hrvatskom saboru zastupnik Hrvoje Zekanović (HDS) prijedlog Mosta da se Željka Komšića proglasi nepoželjnim, odnosno personom non grata u Hrvatskoj.

"Ako postoji licemjere, to je pravo licemjerje", izjavio je Zekanović u saborskom govoru na slobodnu temu, tvrdeći kako Most, kao ni njegovi puleni iz BiH, nikada javno nisu pozvali hrvatski narod da na izborima za člana Predsjedništva BiH glasuje za najjačeg kandidata, Borjanu Krišto.

Zekanović Raspudiću: Jesi li možda zaokružio Komšića?

Kolegu Nina Raspudića (Most) javno je upitao za koga je glasao na izborima u BiH.

"Jesi li, možda, zaokružio Komšića, onako kako ti je srce željelo, ili si bio dovoljno velik i jak pa rekao u interesu je hrvatskog naroda da Borjana Krišto bude član Predsjedništva?" upitao ga je.

 

Jedini koji je ovdje poražen je Milanović, smatra Zekanović

Most je prozvao i da ima najbolju spregu i komunikaciju s predsjednikom Milanovićem koji je, kaže Zekanović, na prilično nemušt način pokušao napasti visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta i hrvatsku vladu govoreći o neuspjehu hrvatske politike.

"A zapravo je suprotno, jedini koji je ovdje poražen je predsjednik Milanović, poražene su te populističke i antihrvatske politike u BiH", ocijenio je. Zahvaljujući Schmidtu izborni zakon je promijenjen, nametnut je novi i Zekanović je siguran da će u idućem razdoblju Hrvati imati puno bolji status u BiH.

Pročitajte više