Želiš stipendiju? Rok za rane prijave na RIT Croatia ističe 15.2. – prijavi se!

Foto: Press

Prijave na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2020., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. Oni koji se pak prijave do 15. prosinca 2019. godine u prilici su ostvariti dodatni popust na školarinu. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka. 

RIT Croatia - different from day one

Pred učenicima četvrtog razreda srednje škole je period vremena u kojem treba donijeti važnu odluku o nastavku obrazovanja. RIT Croatia na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodi američke visokoobrazovne studije i malo je drugačiji faks od drugih: studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma,  program razmjene studenata među kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. 

Kampusi RIT-a u Rochesteru i Dubaiju


Kampus u Rochesteru


Kampus u Rochesteru


Hrvatski studenti i studenti s ostalih RIT kampusa na safariju u pustinji


Pročelje zgrade kampusa u Dubaiju

Zanima te kako izgleda studirati kod nas? Pogledaj VIDEO o prvom danu brucoša na našem koledžu.

Prebacivanje s drugih fakulteta: studenti koji se odmah prijave u mogućnosti su početi s predavanjima već u siječnju 2020.!

O RIT Croatia ne razmišljaju samo budući brucoši. Na naš se koledž hrvatski studenti najčešće prebacuju s Ekonomskog i Pravnog fakulteta, zatim s  FER-a, ali i s raznih drugih kao što su Stomatološki fakultet, PMF, Pomorski fakultet itd.  Kandidati koji prelaze s drugih fakulteta ne pristupaju prijemnom ispitu, već im se priznaje prijemni ispit fakulteta na koji su upisani. Također, postoji mogućnost priznavanja položenih kolegija sa srodnih studija, što se utvrđuje tijekom procesa prebacivanja na naš koledž. Za početak studija u siječnju 2020. (proljetni semestar), zainteresirani studenti nas trebaju kontaktirati čim prije (admissions@croatia.rit.edu).

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Uz studentske kredite banaka, stipendije i financijsku pomoć RIT Croatia, naši studenti imaju priliku i zaraditi honorare obavljajući studentske poslove! Šanse da osvojiš stipendiju su zaista velike:  

  • Prijavi se do 15.12.2019. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2020. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. 
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU.  

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

 

Pročitajte više