Žena u SAD-u ubila sebe i djecu nakon samoubojstva muža. Mališane utopila u jezeru

Screenshot: YouTube

ŽENA iz Minnesote utopila je svoje troje male djece i sebe prošlog tjedna nakon što je ranije tog dana pozvala policiju da prijavi smrt svog supruga, rekle su vlasti.

Tijela troje djece i njihove majke izvučena su iz jezera Vadnais, a nekoliko dana kasnije je ured šerifa okruga Ramsey objavio identitete preminulih i uzrok smrti.

Majka Molly Cheng (23) utopila je svoju djecu u dobi od tri, četiri i pet godina, prenosi NBC news. Otac djece Yee Lee (27) preminuo je dan ranije nakon što se ubio vatrenim oružjem, zaključio je patolog. Šerifov ured nastavlja istraživati okolnosti tragičnog događaja.

Tijela pronađena u jezeru

Cheng je prijavila da se njezin suprug ustrijelio u petak ujutro pa je policija došla u dom obitelji u Maplewoodu. Kasnije tog dana, rođak je nazvao policiju i upozorio da bi Cheng mogla ubiti sebe i svoju djecu. Nakon toga krenula je potraga u cijeloj državi kako bi se majka i djeca pronašli, objavio je šerifov ured. 

Službenici su pratili njezin mobitel do Vadnais-Sucker Lake Parka, gdje su kasnije pronašli vozilo i nekoliko pari dječjih cipela. Tim za potragu pročešljao je jezero i okolno područje i izvukao tijelo 4-godišnjeg dječaka iz vode. Zamjenici šerifa pokušali su dječaku spasiti život, ali nisu uspjeli.

Malo nakon ponoći, izvučeno je tijelo 5-godišnjaka. U subotu oko 10:40 izvučeno je tijelo majke iz jezera, a pola sata kasnije u jezeru je pronađeno tijelo 3-godišnje djevojčice.

Šerifov ured rekao je da istražuje smrt djece i majke kao trostruko ubojstvo-samoubojstvo, a policija Maplewooda istražuje smrt oca Yee Leeja kao samoubojstvo.

Pročitajte više