Policija objavila detalje o ženi ubijenoj kod Varaždina, uhićen sin

Ilustracija: Zganec Rogulja/PIXSELL

POLICIJA je objavila nove detalje o tijelu žene koje je u subotu navečer pronađeno u stanu u Ivancu nedaleko od Varaždina.

Dolaskom na mjesto događaja policija je utvrdila da se radi o tijelu 70-godišnje žene.

Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Zbog sumnje da osoba nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je provođenje obdukcije koja je provedena danas, 12. ožujka. Obdukcijom je utvrđeno da je žena preminula nasilnom smrću, objavila je policija.

Uhićen sin

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku priveden je 49-godišnji muškarac. Neslužbeno, radi se o sinu ubijene žene. 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom utvrđeno je da je navedeni muškarac 70-godišnjakinji nanio višestruke ozlijede po glavi i tijelu, uslijed kojih je preminula.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.
 

Pročitajte više