ZKM za najmlađe organizira kreativne radionice

SVAKE nedjelje zagrebačka djeca i mladež imat će priliku sudjelovati u posebno osmišljenom kazališnom programu koji uz posjet predstavi omogućuje i izravno sudjelovanje u kreativnim radionicama.

Matineje će počinjati nedjeljom u 11 sati kazališnom predstavom s dječjeg repertoara. Nakon predstave djeca će sudjelovati u interaktivnom programu i stvaralačkim radionicama Učilišta ZeKaeMa (dramskoj, lutkarsko - likovnoj i glazbeno-plesnoj). Matineja će završavati u 14 sati predstavljanjem najuspješnijih radova.

Cilj ovako zamišljenih matineja je oblikovanje prepoznatljivog mjesta gdje će roditelji moći dovesti i ostaviti svoju djecu, sigurni kako će kreativno provesti nedjeljno prijepodne, pod stručnim umjetničko-pedagoškim vodstvom.

Prva ZekaeM-ova matineja započinje u nedjelju 15.1. u 11 sati izvedbom predstve Mala sirena, H.C. Andersena u režiji Roberta Waltla.

Nakon predstave glumac Kristijan Ugrina animirat će djecu kroz interaktivan program raznih zabavnih, nagradnih i edukativnih sadržaja, te će ih uvesti u svijet kazališta.

Pročitajte više