Znate li koji se HDZ-ovac jedini jutros nije preznojavao? Barba Luka Bebić!

KOMPLETNI vrh HDZ-a, svi ministri i članovi Predsjedništva stranke, zbili su se jutros u HDZ-ovoj dvorani na izvanrednoj "presici" šefice Jadranke Kosor. Svi osim - Luke Bebića. Dok su se oni znojili, predsjednik Sabora, čini se, uživao je u labuđem pjevu svog političkog života.

"Nema tu nikakve skrivene poruke. Jedini razlog nedolaska Luke Bebića je taj što sutra zaključuje zadnju sjednicu Sabora i potom se povlači iz politike. Zadnja zbivanja ionako nije intenzivno pratio i mogli ste primijetiti da ni na jednu presicu nije došao", rekla je Indexu bliska Bebićeva suradnica.

HDZ-ovci su jutros jedan po jedan napuštali stranku i vrlo mrko gledali novinare koji su ih pitali je li stranci blokiran račun. Bebić je za to vrijeme bio u Saboru. Barba Luku zadnjih tjedana okupiraju tzv. životni intervjui, gdje medijima potanko tumači kako je uspio neokrznut preživjeti sve političke sisteme.

Dok drugi HDZ-ovci čekaju poziv na razgovor u Uskok, Bebić otkriva svoje planove o novim nasadima mandarina i maslina u neretvanskom kraju.

Pročitajte više