Žrtva Jeffreyja Epsteina masirala Clintona, objavljene su fotografije

Foto: EPA

NOVOOTKRIVENE fotografije pokazuju da je bivšeg predsjednika Billa Clintona, koji će u utorak navečer dostaviti ključno obraćanje Demokratskoj nacionalnoj konvenciji, masirala navodna žrtva Jeffreyja Epsteina Chauntae Davies nakon leta Epsteinovim privatnim avionom, koji je nazvan Lolita Express jer je bio korišten za prijevoz mladih djevojaka do Epsteinovog ranča na Karibima i u Novom Meksiku.

Davis se prisjetila da ju je Clinton pitao ima li što protiv da ga izmasira, piše Daily Mail koji je objavio i fotografije navodno nastale u rujnu 2002., kada je tada 56-godišnji Clinton bio na humanitarnom putovanju za Afriku s Epsteinom i njegovom pratnjom. 

Avion je prvo sletio u Portugal kako bi se napunio gorivom, navodi se.

"Dok smo bili u terminalu, bivši se predsjednik žalio na bol u leđima jer je zaspao u stolici", rekla je Davies, a prenosi Daily Mail.

Epsteinova žrtva masirala Clintona

Davies, tada 22-godišnja maserka, koja je radila kao Epsteinova osobna maserka Clintonu je navodno ponudila Ghislaine Maxwell, koja je sada optužena da je nabavljala maloljetne djevojke za Epsteina.

"Ghislaine je pokušala biti duhovita i rekla da bih ga mogla izmasirati", rekao je Davies. 

"Svi su se malo nasmijali, ali Ghislaine je inzistirala i rekla da sam dobra."

Davies je pristala, a fotografije pokazuju kako je masirala vrat bivšeg američkog predsjednika. On se smješkao.

"Okrenuo mi je leđa, a ja sam počela trljati vrat i ramena našeg bivšeg predsjednika", prepričala je.

Masaža je postala čudna kada je Davies tražila da Clinton promijeni položaj, koristeći loš izbor riječi u svjetlu tadašnjeg seksualnog skandala bivšeg predsjednika Ovalnog ureda s Monicom Lewinsky.

Neugodna situacija zbog reference koja je podsjetila na Clintonovu seks-aferu

"Loš je kut, možete li se spustiti na koljena?" prisjetila se da je pitala, dodavši da nije sigurna što ju je snašlo.

"Na trenutak je prostorija utihnula. Nisam mogla vjerovati da sam to izgovorila. Riječi su izašle prije nego što sam shvatila što govorim ili kome sam to rekla", napisala je Davies u svojim memoarima koji će uskoro biti objavljeni, piše Daily Mail.

"Zatim se, iako mu je lice poprimilo boju vatre, nasmijao. Svi u prostoriji su se nasmijali. A kako je sve to dobro prihvatio, sjeo je na pod kako bih imala bolji kut", ispričala je Davies.

"Bio je savršen gospodin"

Kazala je kako je, unatoč nezgodnom trenutku, Clinton bio "savršen gospodin" i da nije sudjelovao ni u čemu lošem. 

Grupa, u kojoj su bili i glumci Kevin Spacey i Chris Tucker, tijekom petodnevnog humanitarnog pohoda posjetila je Ganu, Nigeriju, Ruandu, Mozambik i Južnu Afriku.

Clinton je i ranije u više navrata priznao da je putovao s Epsteinom, ali je negiralo bilo kakvu svijest o zločinima osuđenog pedofila i nije optužen ni za kakvo svoje zlostavljanje.

Davies je tvrdila da ju je Epstein, koji se objesio dok je bio u saveznom pritvoru u kolovozu 2019., u više navrata silovao nakon što ju je zaposlila Maxwell.

Pročitajte više