Zvonimir Šostar: Nisam se snašao

BANDIĆEV prvi suradnik Zvonimir Šostar kazao je za Index kako fotografije na kojima se zabavlja sa striptizetom nisu vrijedne komentara, te da mu je jedino žao njegove obitelji u cijeloj toj priči.

Index je sinoć objavio nekoliko fotografija na kojoj se vidi kako se na jednoj zabavi Zvonimir Šostar zabavlja u društvu striptizete, koja mu je gola plesala u krilu i simulirala oralni seks. Na fotografijama je Zvonimir Šostar nasmijan i izgleda izuzetno dobro raspoložen.

"Ovo nije vrijedno nikakvog komentara, samo ću vam reći kad su snimljene te fotografije. Ja sam trenutno na odmoru i čuo sam da su fotografije podigle veliku buku." - započeo je razgovor za Index Šostar.

"Prije tri godine desetak mojih prijatelja mi je napravilo spačku. Organizirali su sve, a tek kad smo već bili u restoranu saznao sam da su mi naručili trbušnu plesačicu i ja se nisam snašao u tom trenutku. Kad sam vidio što se događa otišao sam doma." - rekao je Šostar.

Prema njegovim riječima fotografirao je jedan njegov poznanik koji je sve i organizirao. "Sad mi pada na pamet da je to sve bilo organizirano s određenom namjerom" - dodao je.

"Vrlo je čudno da je to netko pustio u javnost sada nakon tri godine. Meni je jedino žao moje obitelji." - tvrdi Šostar.

S obzirom da nam je kazao na početku razgovora kako se nije snašao u toj situaciji, pitali smo ga zašto nije odmah otišao jer se na fotografijama čini kako se zabavlja, Šostar je odgovorio kako nije to očekivao u restoranu u kojem je bilo i drugih ljudi. "Nisam se jednostavno snašao u tom trenutku" - ponovio je dodajući kako u njegovom društvu nisu bili Račan i Bandić.

"Prijatelji su mislili da je to dobar štos. Niti sam naručio plesačicu, niti sam ju platio" - zaključio je Šostar ne želeći odgovarati na daljnja pitanja, pa tako niti na ono hoće li, budući da je jedan od najmoćnijih ljudi u Zagrebu, razmisliti o podnošenju ostavke.

A.H.
Foto: Index.hr

Pročitajte više