Chris Harris iskreno: SUV-ovi su smeće, a ovo valja!

Chris Harris iskreno: SUV-ovi su smeće, a ovo valja!
Screenshot: YouTube

JOŠ jedan auto novinar uspio je jasno i glasno izreći svoje mišljenje o sve popularnijim SUV-ovima, ali je i proglasio najbolje kupovine po segmentima.

Chris Harris je ovaj put ispred Top Geara odlučio u manje od četiri minute izabrati tržišno najzanimljivije automobile, koji su po njegovom izboru odlična kupovina. Pritom je bio kratak i jasan, ali se nažalost nije upuštao u opširna obrazlaganja svojih sudova.

Tako se u konkurenciji malih gradskih automobila obrušio na Hyundai i10, Renault Twingo i Toyotu Aygo rekavši da samo Volkswagen up! valja. U segmentu tzv. superminija je u konkurenciji Pola, Minija i Fieste očekivano izabrao upravo kandidata iz Forda.

U segmentu kompaktnih crossovera konkurencija je žestoka, a Harris nije izabrao niti jednog kandidata proglasivši ih s*anjem. Pljunuo je i na sve njih i nastavio dalje. Zato se odmah prebacio na C segment, a tamo je ignorirao kandidate z Peugeota, Opela, pa i Mercedesa izabravši naravno VW Gofa. U segmentu sportskih limuzina Harrisu se najviše sviđa Mercedesova C klasa. Dolazimo i do velikih SUV-ova, a tu je istaknuo Volvo XC90 i odmah prešao na klasične premium limuzine. A tu je BMW serija 5 broj 1.

U nastavku pogledajte ovaj kratki video s pregledom aktualnog tržišta novih automobila.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara