Citroën DS3: Start na 108.900 kn

Citroën DS3: Start na 108.900 kn

PRVI Citroenov model s premium predznakom i prvi proizvod iz DS linije, model DS3, na hrvatsko tržište dolazi s prvim danom mjeseca travnja, i to po početnoj cijeni od 108.900 kn.

Ponuda predviđa tri razine opreme (Chic, So Chic i Sport Chic), no ono po čemu se ovaj model posebno izdvaja je velika mogućnost individualizacije. Tako vanjski izgled modela nudi čak 38 boja karoserije i krova, te čak 12 modela naplataka, ovisno o odabranoj verziji.

Naljepnice za vanjsku personalizaciju krova, izvedene su u 4 elementa (Urban Tribe, Vibe, Zebra i Perla). Iznutra, DS3 nudi mogućnost usklađivanja boja elemenata iz unutrašnjosti s odabranim bojama samog vozila. Tako se u 8 boja nudi dio armaturne ploče, otvore za zrak, ručicu mjenjača i sl.

Prije samih cijena svakako valja reći kako DS3 u standardnoj ponudi ima cjelokupnu sigurnosnu opremu. Ona uključuje aktivne elemente ABS/REF/AFU i ESP te pasivne elemente uključujući prednje i bočne zračne jastuke te zračne zavjese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovna Chic izvedba dolazi s 1,4 VTi motorom sa 95 KS, a u standardnoj opremi su između ostalog svjetla za maglu, regulator/limitator brzine, kožni upravljač podesiv po visini i dubini, audio-sustav i sl. Početna cijena je 108.900 kn.

Iduća razina je So Chic, sa 1,6 VTI motorom snažnim 120 KS. Ponuda uključuje i automatski mjenjač, uz doplatu od 8.000 kn. Od opreme izdvajamo krov u drugoj boji, dodatno zatamnjena stražnja stakla, LED dnevna svjetla na otvorima za zrak, 16-inčne alu naplatke i sl. Cijena je 126.900 kn.

Top  izvedbi nosi ime Sport Chic, a uz 1,6 THP motor sa 150 KS donosi još sportska sjedala, ukrasne tepihe, automatski klima uređaj, krovni spojler, 17-inčni naplatci u crnoj boji,  audio uređajem Hifi Light uz USB Box i Blue Tooth i sl. Cijena ove izvedbe je 144.900 kn.

>> Baza automobila: Citroen DS3

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara