Citroen C4 – najbolja limuzina u Velikoj Britaniji

Citroen C4 – najbolja limuzina u Velikoj Britaniji

ODMAH po startu prodaje u Velikoj Britaniji, Citroenov najnoviji adut, model C4, proglašen je najboljim u svom segmentu u 2005 godini od strane Top Gear magazina.

Članovi žirija iz utjecajne TV emisije i specijaliziranog časopisa prepoznali su svestranost Citroena C4, a posebice ih je oduševio vanjski i unutrašnji dizajn automobila, te tehnološke inovacije koje postavljaju nove standarde u segmentu.

Dodjeljujući priznaje, Michael Harvey, urednik časopisa Top Gear, izjavio je: "Citroën C4 je automobil za kojeg se zaista lako vezati. Lijep, drugačiji, prekrasno dizajniran i inteligentan, zaljubili smo se na prvi pogled".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljajući C4 čitateljima, "Top Gear" ga opisuje kao automobil s radikalnim dizajnom, inteligentnim rješenjima i naprednim inovacijama. Pohvaljeno je odlično držanje ceste i udobnost u vožnji, kao i unutrašnjost sa originalnim volanom s fiksnim središnjim dijelom i lako čitljivim središnjim displejom.

Tehničke inovacije kao što je upozorenje o nenamjernom prelaženju crte i upotreba višeslojnih bočnih prozora posebno su spomenute i prepoznate kao značajan doprinos u razvoju sigurnijih automobila.

Ova cijenjena nagrada ima posebnu težinu, jer ju Citroen osvaja na tlu gdje su Ford i Opel/Vauxhall vrlo popularni, a njihovi modeli Focus i Astra posebno cijenjeni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara