Da, u Londonu dižu sve, pa i skupocjeni Ferrari

Da, u Londonu dižu sve, pa i skupocjeni Ferrari
Screenshot: YouTube

I DOK je dojam kako kod nas s cijenom automobila proporcionalno pada vjerojatnost da će auto podići pauk služba, u Londonu posao odrađuju bez ikakvog straha i predrasuda.

Najnoviji primjer je Ferrari 812 Superfast koji je bio nepropisno parkiran ispred Harrodsa u Londonu. Vlasnik automobila vrijednog preko 260.000 GBP vjerojatno nije očekivao da će mu odnijeti auto pa se zasigurno neugodno iznenadio kad je uvidio čistinu na mjestu gdje je malo prije stajao žuti bolid. Kazna zataknuta ispod brisača vjerojatno je bilo najviše što je očekivao.

Ovako je auto prošao bar naoko nesiguran posao privremenog prijevoza, koji bi u slučaju nestručnog postupanja osoblja komunalne službe lako mogao biti koban za vozilo. Osim troškova prijevoza, vlasnik će morati platiti i kaznu od 130 GBP. U Londonu su nepopustljivi prema ovakvim prekršiteljima pa su u svega tri mjeseca na kaznama digli više od 24 milijuna GBP, javlja Daily Mail.

Skupocjeni Ferrari je proteklih tjedana viđen na proputovanju kroz Europu. Stranica Autogespot locirala ga je u Parizu, Cannesu i Monaku. Još uvijek nije poznato tko je vlasnik automobila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara