Kamera snimila nasilnika u pohodu: Zabijao se u aute, razbijao prozore i skakao po krovu

Kamera snimila nasilnika u pohodu: Zabijao se u aute, razbijao prozore i skakao po krovu
Screenshot:YouTube

BIZARNI primjer neviđenog cestovnog nasilja u kojem je nasilnika snimila kamera dok se više puta terencem zabijao u parkirano vozilo.

Nemili događaj zbio se na ulicama Sacramenta, a do incidenta je došlo nakon što se 40-godišnji Garcia Alvarez posvađao s vozačem Ford Fieste. Alvarez je nakon toga odlučio svojim Trailhawkom pratiti Forda i nakon određenog se vremena zabio u Fiestu, i to nekoliko puta.

Tu njegovo divljanje ne prestaje, već nastavlja voziti gradom i par ulica dalje se bez ikakvog razloga zalijeće u parkiranu Hondu CR-V. Nakon toga se još nekoliko puta zalijeće u japanski SUV da bi naposljetku, nakon što je onesposobio i svoje vozilo, izašao i počeo skakati po krovu Honde. Ubrzo dolazi i policija koja ga je uhitila i smjestila na sigurno.

Alvarez je tijekom uhićenja pao s krova Honde, pa je završio i u bolnici, no u konačnici se mora suočiti s nimalo bezazlenom optužnicama za vandalizam i napad smrtonosnim oružjem. Naknadnim vještačenjem utvrđeno je kako je Alvarez bio pod utjecajem narkotika, no još uvijek nije poznato zašto se baš namjerio na parkiranu Hondu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara