Maša osvojila Citroen C5

U ORGANIZACIJI Citroena Hrvatska i Prve stambene štedionice Zagrebačke banke, krajem prošle godine pokrenuta je nagradna igra "Štedite više – vozite bolje!". Nagradna igra je trajala do 31. prosinca, a glavna nagrada bio je automobil Citroen C5.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imale su sve štediše Prve stambene štedionice koji su u razdoblju od 01. siječnja do 31. prosinca 2002. uplatili na svoj račun stambene štednje minimalno 5.000,00 kn. Pravo sudjelovanja tijekom nagradne igre ostvarilo je 46.203 štediša odkojih je najsretnije ruke bila Maša Brala iz Zagreba.

Glavnu nagradu, ključeve Citroëna C5 Maši su uručili Vladimir Ostojić od strane Prve stambene štedionice i Arnaud Lamothe, izvršni direktor Citroena Hrvatska, a primopredaja je organizirana u prostorijama CIB Commerce-a.

Ne skrivavši uzbuđenje Maša je bila naprosto očarana svojim novim limenim ljubimcem. Ipak je riječ o najprestižnijem Citroenovom modelu, kojeg krasi moderan dizelski agregat i bogata serijska oprema. 2.0 HDi X u serijskoj opremi posjeduje šest zračnih jastuka, putno računalo, progresivni servo upravljač, klima uređaj, svjetla za maglu, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, zatamnjena stakla "Solar Plus" i dr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara