Najluksuznija Toyota na svijetu je jedini auto s ovim dodatkom

Najluksuznija Toyota na svijetu je jedini auto s ovim dodatkom
Foto: Toyota

TOYOTA već godinama u svojoj postavi ima luksuznu krstaricu čijoj uglađenosti teško mogu konkurirati etablirani pripadnici najviše kaste njemačke autoindustrije.

Da, Toyota Century je priča za sebe, automobil koji nudi nezamisliv komfor i uglađenost dostojnu najviših državnika. Redovito ga bira direktor Toyote, ali ipak je najpoznatiji kao službeno vozilo japanskog cara.

2017. godine Toyota je predstavila treću generaciju modela. Potpuno klasičan dizajn je zadržan, interijer je donekle oplemenjen, a motor je pao na osam cilindara, ali je hibridiziran. U ovoj Toyoti vlasnik redovito biva vožen, a nakon što za njega izdvoji nešto više od 150.000 eura, dobit će vjerojatno najudobniji automobil na svijetu. I jedini koji u standardnoj opremi ima tzv. "praška", pomagalo za uklanjanje prašine s površina. U ovom autu sve mora biti nečujno, pa očito ne priliči ni korištenje usisavača.  

Ako ne vjerujete, pogledajte video u nastavku i uvjerite se o kakvom je automobilu ovdje riječ. Pritom se ne obazirite na komentare, kako lika u videu tako i onih ispod videa.

>> Nova Toyotina limuzina košta kao najbolji sportski auti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara