Novi Hyundai centar na Jankomiru

UZ PRIGODNU svečanost u opuštenoj atmosferi, prije nekoliko dana je u Jankomiru otvoren novi Hyundai centar Zapad Auto Pupek.

Svakog radnog dana kupci će moći razgledati i voziti najnovije modele luksuznih Korejanaca, a odmor potražiti u atraktivnom Garage Pub-u u sklopu centra.

Centar čija ukupna veličina zauzima više od 1.500 četvornih metara, opremljen je suvremenom tehnologijom koja zadovoljava sve Europske standarde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupcima će pružati brojne pogodnosti kao što su obavljanje servisa bez najave, korištenje zamjenskih vozila, rješavanje kredita za auto u samo pet minuta, te još mnoge druge.

Osim što je otvaranjem centra približio Hyundai vozila kupcima iz Zagreba, Auto Pupek ima status distributera za Karlovačku županiju čime širi svoje poslovanje na područje sjeverozapadne Hrvatske.

Mario Pupek, vlasnik i direktor novootvorenog centra, uvjeren je u uspjeh poslovanja:"Naša očekivanja su velika i, vjerujemo opravdana postojećom potražnjom, dobrim modelima i povoljnim cijenama. Siguran sam da će naši kupci prepoznati kvalitetu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara