Novi uspjesi Fordovog Connecta

Novi uspjesi Fordovog Connecta

FORD Transit Connect je njemački “Van of the Year 2003” u segmentu dostavnih vozila. U natjecanju koje su proveli ETM Verlag magazini, “lastauto omnibus”, “trans aktuell” i “KEP aktuell”, kao i VDIK (Udruga uvoznika automobila) na salonu u Leipzigu, profesionalni vozači i fleet menadžeri imali su ulogu ocjenjivačkog suda i testirali najvažnije modele različitih komercijalnih segmenata.

Kao dio dvodnevnog programa, testirana su 22 vozila, a nagrade su dodijeljene u tri kategorije. Ford Transit Connect s dugim međuosovinskim razmakom impresionirao je ocjenjivački sud svojom fleksibilnošću, lakoćom pristupa i funkcionalnošću tovarnog prostora.

Članovi suda pohvalili su i udobnost sjedala što je od iznimne važnosti za profesionalne vozače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U sličnom natjecanju u Španjolskoj, Transit Connect dobio je naslov “Industrial Light Van of the Year” koji mu je dodijelio magazin Transporte 3.

Sud se sastojao od vodećih novinara iz područja transporta kao i tehničkih stručnjaka. Nagradu koju je uručio Arturo Gonzales Romero, predstavnik Ministarstva znanosti i tehnologije, preuzeo je Jose Manuel Machado, direktor Forda Španjolske.

Ovo su najnovije nagrade koje prepoznaju stvarne prednosti Ford Transit Connecta kao namjenskog komercijalnog vozila.

Bio je to jedan od ključnih argumenata što je Transit Connect “čisto” odnio prestižni naslov “International Van of the Year 2003” ranije ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara