Škoda najavila još jedan novitet

Škoda najavila još jedan novitet
Foto: Škoda

NOŠENI odličnim tržišnim plasmanom posljednjih noviteta, u Škodi su odlučili dalje proširiti svoju crossover ponudu, a sada su otkrili i prvi detalj.

U najavnom video materijalu Škoda ne otkriva puno, ali taman toliko da znamo kako će prinova biti model pozicioniran ispod Karoqa i dakako Kodiaqa. Najkraće rečeno, to je treća izvedba malenog crossovera u VW koncernu. Tako bi nakon Seat Arone i VW T-Crossa ovaj model bio ujedno i najozbiljniji u borbi protiv rivala kalibra Stonica, ali i starosjedilaca poput Nissanovog Jukea.

Ono što sada vidimo su odvojena dnevna LED svjetla sprijeda, te poseban dizajn i tzv. dinamičko rješenje pokazivača smjera integriranih u njih. Ako mogu Audi i VW, zašto ne bi i Škoda, zar ne?

Osim prepoznatljivog dizajna i vjerojatno standardnih praktičnih rješenja, valja očekivati i poznatu ponudu motora. U Škodi zasad obećavaju vozne osobine na razini kompaktnog automobila, a što s obzirom na osnovu ne treba čuditi. S druge strane ovdje ne treba gledati dalje od prednjeg pogona i 150 KS.

I na kraju ponovimo nepotvrđenu vijest kako će se taj novi model vjerojatno zvati Kosmiq ili nekako slično, sa slovom K na prvom mjestu i slovom Q na kraju..

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara