Sletio je Ferrarijem u more jer mu je "Isus tako rekao"

Sletio je Ferrarijem u more jer mu je "Isus tako rekao"
Screenshot: YouTube

48-GODIŠNJI James A. Mucciaccio Jr je potkraj godine sletio svojim skupocjenim Ferrarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio.

Suprotno očekivanjima, James nije precijenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim Ferrarijem 360 Modena sletio je u more s doka u Palm Beachu jer mu je "Isus tako rekao", javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak slijetanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila s dna.

Policija je prije objavila da je ophodnja uočila na doku nepropisno parkiran Ferrari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah ispričao i sjeo za volan. No umjesto da se odveze na cestu, skrenuo je autom u more. Lokalni ribič spasio je Jamesa iz Ferrarija.

James je potom policiji izjavio kako mu je Isus rekao gdje da vozi. "Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati“, rekao je, između ostalog, James.  

Vatrogasac koji je sudjelovao u spašavanju kaže kako mu je rekao da je sletio jer je "dok egipatski, a oni ne vjeruju u Isusa". U policijskom izvješću stoji da James nije bio pod utjecajem opijata.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara