Uskoro C3 u ograničenoj Colonia izvedbi

CITROEN Hrvatska lansira ograničenu seriju modela C3 pod nazivom "C3 Colonia". Prodaja modela C3 Colonia počinje 29. ožujka 2003. u ograničenoj količini od 100 vozila.

Model C3 COLONIA svoju ekskluzivnost naglašava činjenicom da se ova serija nudi u samo tri posebno stilizirane boje karoserije i harmonije unutrašnjosti: crnoj uz bež Matinal, svijetlo plavoj uz plavu Arthurien i aluminij srebrnoj uz sivu Zephyr i samo s jednim motorom, odnosno benzincem 1.4i od 75 KS.

Vezano uz vanjski izgled, branici i zaštitne letvice u boji karoserije dio su serijske opreme ovog modela kao i aluminijski naplatci Milan od 14’’.

Ovaj model osobit je i zbog originalnog loga grupe Colonia na stražnjem dijelu automobila, te zbog ograničenog i numeriranog broja novog singl CD-a "C’est la vie" sa potpisom svih članova grupe koji će svaki kupac ovog modela dobiti na poklon.

Ovaj kompletan i bogato opremljen model koji se temelji na razini opreme SX po cijeni od 12.850 Eura, s uključenim PDV-om, sadrži : metalik boju, manualni klima uređaj, aluminijske naplatke 14’’, presvlake sjedala od baršuna sa naslonima za ruke, paket opreme "look" (branici i zaštitne letvice u boji karoserije, zaštitne umetke od ogrebotina na kvakama), te radio CD / 6 zvučnika s komandama na volanu.

Citroën je službeno vozilo grupe Colonia od prosinca 2002. kada je potpisan sponzorski ugovor.

U veljači ove godine grupa Colonia je dobila na korištenje Citroën C8 Exclusive sa motorom 2.2 HDi.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara