Uspjeh Citroena u flotnoj prodaji

Uspjeh Citroena u flotnoj prodaji

CITROEN HRVATSKA, jedan od najaktivnijih zastupnika u Hrvatskoj, u želji za stalnim porastom prodaje Citroena, okreće se flotnoj prodaji velikim hrvatskim tvrtkama.

Dugoročnu poslovnu politiku vezana uz flotnu prodaju ima jasan cilj, a to je 10% od ukupne prodaje vozila Citroën u Hrvatskoj.

Citroenovi automobile su privlačni tvrtkama i poslovnim managerima prije svega zbog bogate opreme i konkurentne cijene vozila, te zbog kvalitetnih i sadržajnih postprodajnih aktivnosti. Citroen danas ima 24 ovlaštena distributera vozila Citroen koja osiguravaju brzu i kvalitetnu uslugu svojima klijentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važan čimbenik za kupnju vozila Citroën, uz bogatu opremu i konkurentnu cijenu, je uvođenje dvogodišnjeg općeg jamstva bez ograničenja u kilometraži na sva nova osobna i laka gospodarska vozila uvedenog u ožujku ove godine.

Sklapanje ugovora o produženom jamstvu (Garancija +) klijentima osigurava sigurnost i bezbrižnost tijekom treće i četvrte godine korištenja Citroenovih vozila, što je tvrtkama izuzetno privlačno.

Tvrtke koje su, između ostalih, poklonile povjerenje Citroenu su Nacional Car Rental, Bouygues, Kutjevački podrum, AVIS rent-a-car, Gulliver travel i dr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara