Vatrogasci pokušali ugasiti Porsche u plamenu, jako su se iznenadili

Vatrogasci pokušali ugasiti Porsche u plamenu, jako su se iznenadili
Screenshot: Rio de Janeiro Porsche Club/Facebook

VIDEO u kojem vatrogasci pokušavaju ugasiti požar na Porscheu je postao viralan zbog jednog malog detalja.

Pariz i Porsche očito nisu u dobrim odnosima. Nakon što su krajem prošle godine Žuti prsluci krovirali jedan 911, sada su se s jednim Caymanom obračunali pariški vatrogasci. Video nema nikakav opis i nije poznato od kada je događaj, ali mnogima će ostati u pamćenju.

S obzirom na to da snimatelj govori portugalski, a video se pojavio na Facebook stranici RJPC (Rio de Janeiro Porsche Club), za vjerovati je da ga je snimio brazilski turist za posjeta Parizu. Prikazuje vatrogasnu postrojbu u žaru borbe s vatrom koja je zahvatila Porsche. Pritom u potrazi za izvorom vatre pokušavaju otvoriti prednji poklopac Porschea. Prema jednima, oni su doista tražili motor kao potencijalni izvor vatre, a drugi tvrde kako su tražili akumulator kako bi ga osigurali od vatre.

Dok dva vatrogasca doslovno namaču interijer, preostala trojica pokušavaju otvoriti prednji poklopac. I nakon što konačno uspiju, slijedi iznenađenje - umjesto motora tamo je samo prostor za prtljagu. Brzo gube interes i odlaze neobavljena posla.

Nažalost, umjesto da im pomognu i objasne im gdje je motor, prolaznici su odlučili radije snimati cijeli događaj i pritom se zabaviti na tuđoj muci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara