Vratar Crvene zvezde kupio prelijepoj supruzi poklon od 100.000 eura

Vratar Crvene zvezde kupio prelijepoj supruzi poklon od 100.000 eura
Foto: Instagram

VRATAR Crvene zvezde Milan Borjan odlučio je razveseliti svoju suprugu doista velikim poklonom.

Kupio joj je ni više ni manje nego najveći i skoro pa najskuplji Audi na tržištu. U pitanju je, naravno, Audi Q8, jedan od trenutno najpopularnijih premium crossovera na tržištu. Bijeli Audi je dao ukrasiti mašnom i balonima, a suprugu je pred auto doveo nakon što joj je stavio povez na oči. Efekt je postignut, a Snežana je od zadovoljstva poskakivala od sreće.

 

Borjan pritom nije štedio i izabrao je 50 TDI izvedbu pokretanu 3.0 V6 dizelašem od 286 KS i 600 Nm, koji na hrvatskom tržištu stoji 752.000 kn. Iako se radi o moćnom crossoveru, Snežana u svojim urbanim šoping avanturama neće puno trošiti. Goriva, naravno. U gradu mu je dosta svega 7 l/00 km, a pritom će potjerati lijepu Milanovu suprugu do 100 km/h za 6,3 sekundi i tako sve do 245 km/h. A nakon što obavi kupovinu, stvari će moći odložiti u ogroman "bunker" kapaciteta preko 600 litara.

Inače, Borjan je rođen u Kninu, a u Zvezdu je došao prije dvije godine iz bugarskog Ludogoreca. Jedna od njegovih poznatijih izjava je kako "svaki pravi Kninjanin navija za Zvezdu". Trenutno ga slavi cijela Srbija jer je jučer sudjelovao u triler utakmici Crvene zvezde u Danskoj protiv Kopenhagena gdje je Zvezda prošla nakon 11 serija jedanaesteraca. Jedan gol zabio je i Borjan.

Inače, uz brojne lajkove i odobravanja, Snežana se na svojem Instagram profilu morala suočiti s negativnim komentarima poput ovoga: "Dok narod radi za 25.000 din, ova mafija beogradska se razbacuje novcem koji su ukrali od građana Srbije, kako je velika navijača Partizana preko noći postala velika navijača zvezde, prikačila se na budžet preko zvezde, imaju neograničen pristup, krediti se otpisuju itd, preletaćevići u politici, sportu, izdajnik do izdajnika, prodane duše, jadna li si Srbijo,dotakli smo samo dno."

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊 #summervibes #seasons #travellover #freedom #enjoyinglife #lovemylife #SB💜

Objavu dijeli Snezana Borjan (@snezanafi)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara