Aerobic&Fitness Camp razveselit će 2 čitatelja punom kotizacijom za ovaj super event!

Foto: Press Foto

IMAMO super vijest za sve obožavatelje fitnessa i aerobica! 2 čitatelja Index Fita osvojit će pune kotizacije za Aerobic&Fitness Camp u Vodicama!

8. Aerobic&Fitness Camp održat će se  05. – 07. rujna 2014. godine te ponuditi uzbudljiv sadržaj svim polaznicima!

Pogledajte o čemu se radi im kako se možete prijaviti!

Što je Aerobic&Fitness Camp?

Nakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2014. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Naime, i ove godine, drugi put u Hrvatskoj i Vodicama, na 8. Aerobic&Fitness Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

Gdje se održava Aerobic&Fitness Camp?
 
Kamp se održava na četiri različite lokacije: u Sportskoj dvorani hotela Olympia, Otvorenim bazenima hotela Olympia, plaži hotela Olympia i Lounge Baru Hookah u Vodicama.
 

Tko je ekipa koja sve ovo organizira?

Većina velikih priča i projekata počinje na nekoj ležernoj kavi. Takva je stvar i sa Udrugom Mojo, glavnim organizatorom Aerobic&Fitnerss Campa. Jedno lijeno popodne javila se ideja o osnivanju udruge, koja će za cilj imati promicanje drugačijeg lifestylea i kulture. Dagmar & Marija su osobe koje stoje iza Moja, povele su se za idejom: Budi promjena koju želiš vidjeti. Zdravlje, trening , pozitivan stav prema životu te stručnost; sve na jednom mjestu.Okupljajući velike znalce fitnessa na jednom mjestu, u jednom ambijentu, kao što je morska obala, želimo pobuditi, vratiti ili obnoviti Mojo, kako bi svi bili spremni za novu sezonu i nove životne izazove.

 
Dobrodošli u ekipu! Stigli ste u pravi čas. Vrijeme je za eksploziju nove energije. Vidimo se u Vodicama!
 
KAKO SE PRIJAVITI?

Index i Aerobic&Fitness Camp poklanjaju 2 pune kotizacije (SMJEŠTAJ NIJE UKLJUČEN) čitateljima. Za osvajanje nagrade potrebno je:

1. Uploadati citat o zdravom životu  na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Inspiracija i citati, a pod OZNAKE upiši riječ FITNESS.
 
3. Prijave traju od petka 29.08. 2014. do utorka 02.09.2014. u 12 sati.
 
4.  Prijavu koja skupi najviše likeova na Index Lajku, nagradit ćemo s dvije pune kotizacije.

Upozorenja:

- Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu proizvoda te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara